NienkeNL.reismee.nl

Singapore

Hallo lieve mensen,

Ik sta nu op het vliegveld van Singapore en ga zo door naar de gate om richting Sydney te gaan. De vlucht naar Singapore is goed gegaan. Ik zat in een enorm vliegtuig met voor elke stoel een schermpje en je kreeg eten en een kussentje enzo, heel luxe allemaal. T was alsof je in een hotel zat maar dan met 800 man op 1 kamer haha. 'S avonds zijn we de stad in gegaan. Singapore is erg mooi, heel veel hoogbouw en heel veel lichtjes haha. Ook lopen er bijna alleen maar Aziaten rond en zie je nergens zwerfers enzo. We hebben Aziatisch gegeten en zijn daarna naar de hotelkamer gegaan. Vandaag hadden we een citytrip. We hebben een heel stuk van de stad gezien. Er zijn hier bijna geen huizen, alleen maar flats. Verder was er een enorme boot gebouwd op drie paar honderd meter hoge torens en een leeuw met een vissenlichaam. Het is hier lekker tropisch; heel warm en klef. En het kan opeens superhard gaan regenen en een uurtje later brand de zon weer op je huid. Heel gek. Ook ben ik in Chinatown en Little India geweest. Ik kijk mn ogen uit naar alle verschillen hier. Er zijn echt heel veel verschillende mensen en ook hebben ze hier geen voertaal, dus je hoort van alles. Gelukkig gaat het met mijn engels wel goed, kan alles goed verstaan alleen spreken is wat lastig. Dit is een goed begin van mijn reis en nu op naar Sydney!

Liefs Nienke

Anouk van Ochten

Leuk verhaal sis, had je ook al even gesproken op de whatsapp vanmorgen :)! Ben heel benieuwd naar de foto's! Ik blijf je volgen! Laat maar even weer via de familie whatsapp weten wanneer je in Sydney bent!!! Genietze, dikke kus

Lisanne Boerboom

Hee Nienke,

Klinkt nu al tof! Ik weet nog vorig jaar onder Engels dat je zei dat je de knoop had doorgehakt om down under te gaan. Spannend!!! :) Ik ga het volgen;)

Gerrit Jan Ochten, van

Lieve Nienke,
Klinkt goed!
Hoe zijn je reisgenoten?

Opa en Oma

Hallo Nienke Blij dat het zo goed gaat prima zo Groetjes opa en oma

Maja Keuning

Heey Nienke,
Wat leuk om al iets moois van je te lezen!

Ankie

Klinkt heel goed, zoals ik al op facebook schreef, zijn die grote steden enorm, en indrukwekkend, let ook maar eens op hoeveel verschillende nationaliteiten je tegen komt. Vooral zul je overal Nederlanders tegen komen, die zijn erg reislustig. Ik had nog niet begrepen dat je in een groep op weg bent. Blijft die de hele tijd samen? En beetje leuk? Hoop ook dat je weer helemaal boven Jan bent. liefs, ook van Ron, Ankie

Jolande

Hoi lieve Nienk, vertel eens wat je plannen zijn voor de komende tijd, kusJol

Josephine

super leuk! ben jaloers! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ankie

Gave foto's! Die bloeiende Jacaranda's zijn prachtig, ze kleuren hele straten paars, heel mooi.

Liefs, Ankie

Jolande

Leuk om je verhalen te lezen en de mooie foto"s te zien. Toch wil ik je ook graag een keer spreken. Kunnen we dat afspreken? liefs xxJol

Opa en Oma

Hallo Nienke
Prachtige fotos gezien
Je hebt het wel naar je zin daar aan de andere kant
van de wereld Houden zo
Liefs Opa en Oma

ditte

Hi Nienke
Wat een avontuur. We zitten hier heel gezellig bij je ouwe lui te eten. Het klinkt allemaal heel geweldig,jouw reisverslag .En al die mensen die je tegen komt... Hier in D is het ook prima, top herfstweer, en ondertussen zijn we gewoon een beetje jaloers op je . Hou je taai xxx Ditte