Mission Beach
Haai iedereen,
Ik bengisteren aangekomen in Mission Beach met de bus. Ik had nog geen hostel geregeld toen ik de bus uitstapte, maar dat bleek ook niet nodig. Er stonden allemaal mensen met bordjes hostel te zwaaien. Dus ik had ze voor het uitzoeken. Ben in het busje gestapt met de vrolijkste kleuren haha. Het hostel waar ik nu zit is heel chill met een goed bed, goede keuken en een heerlijke douche! Mission beach is erg mooi. En daar houdt het ook wel een beetje mee op, want er is hier verder niets te doen haha. Vandaag heb ik hier een wandeling gemaakt tussen alle beach-huizen en op het strand enzo. totdat ik een enorme bui op me afzag komen. Toen snel terug gegaan naar het hostel en ben ik in slaap gevallen op mijn bed haha. Daarna mn boodschapjes gedaan en lekker gechilld. :) Morgen ga ik door naar Ingham. In dat plaatstje schijnt 60% van de bevolking Italiaans te zijn. Dus misschien kan ik ergens goedkoop een lekker Italiaanse maaltijd krijgen haha.
Oh ik heb hier mijn eerste wilde kangeroo gezien! En toen ik hier een beetje aan het rondlopen was, kwam er een raar ventje op een scooter naar me toe die vroeg of ik wist waar ik op stond. Dus ik dacht, nou gras ofzo. Toen raakte hij de plantjes op de grond aan en opeens klapte de blaadjes dicht. Daarna reed hij weer weg haha heel raar. Maar zonder hem had ik die plantjes niet gezien waarschijnlijk.
En toen ik vanochtend een berg op wilde lopen vroeg een vrouw of ik een lift wilde naar de top. Dus ik dacht ja waarom ook niet. Maar ze dacht eerst dat ik iemand anders was, dus die lift was eigenlijk niet voor mij bedoelt haha. Ze heeft me alsnog naar de top gebracht, waar verder niets te doen was dus kon ik weer naar beneden lopen haha.
Nou dat was het eigenlijk wel weer:P
Xxxxx Nienke
Wens je een heerlijke Italiaanse maaltijd toe en een wat gezelligere plek. Lukt vast weer. Maffe plantjes trouwens.
Niet veel te doen, als ik jou blog zo lees. Maar ondertussen bijna opgegeten door een vleesetende plant. Ik zou maar uitkijken wat die Italiaan jou voorschoteld.
Even een reactie van ons dat we het ontzettend leuk vinden je "te volgen". We zouden het best zelf willen zien allemaal. Het is 1 grote vakantie voor je merken we. Geniet er maar van. Volgend jaar wordt het weer studeren w.s. Heel veel succes verder!!
Hahahaha, zusje, ik lig helemaal in een deuk. Het lijkt wel een Harry Potter film met die gekke plantjes, je bent ook z'n droogkloot! Ik hoop dat je een lekkere pizza of pasta hebt kunnen eten. Herinner je die gevulde pasta in Napels nog? Hmmm... Tom had trouwens nog een tip voor je, een of ander surfdorpje ;)!
Hoi,
Hartstikke leuk die verhalen. Kennis gemaakt met Miss Kangaroo, geweldig. Is toch altijd vreemd he als voor iemand anders aangezien wordt.
Geniet!
Liefs, Ankie